GRATIS TIPS

Om jouw event waardevol en winstgevend te maken! Kijk, luister en/of lees.......

[artikel] Laat jouw super geheugen voor je werken!

Ons lichaam is een ingenieus systeem met een bewust deel en een onbewust deel. Het onbewuste deel houdt zich bezig met het aansturen van een aantal belangrijke lichaamsfuncties, zoals de ademhaling, bloedsomloop en immuniteitssysteem als ademhalen en het laten kloppen van ons hart. Gelukkig hoeven we daar niet de hele dag over na te denken. Alles wat we meemaken wordt opgeslagen in ons onderbewuste. Jouw super geheugen. Het onderbewuste gaat hierover niet in discussie en stelt geen vragen. Alles wordt klakkeloos geaccepteerd. Ook gedachten die je bewust hebt, worden dus zonder sputteren geaccepteerd.

Je onderbewustzijn ziet geen onderscheid tussen fantasie, droom of realiteit. Het oordeelt niet. Vind je dit angstaanjagend of is het een kans? Volgens mij is het de grootste kans van je leven!

Ook op de gedachten die je bewust stuurt zit dus geen filter. Alles wordt zonder morren aangenomen. Geef jouw super geheugen dus regelmatig heldere beelden van jouw doelen en je onderbewustzijn slaat deze op. Bijvoorbeeld ‘’in 2014 organiseer ik mijn eigen event voor 30 deelnemers en werk ik daarna met 5 deelnemers verder’’

Het is wel belangrijk dat je deze doelen positief formuleert en het liefst op een manier alsof je het al bereikt hebt. Dus niet ‘’ik ga mijn event organiseren’’, maar ‘’ik organiseer mijn event’’. We worden regelmatig boos op ons onderbewustzijn, omdat deze precies het tegenovergestelde lijkt te doen van wat we willen. Onthoud dat het onderbewustzijn alles letterlijk neemt. Ontkenningen snapt het niet. ‘’Denk niet aan een roze olifant’’ en er verschijnt een roze olifant. ‘’Ik heb zin in mijn event, als ik maar geen hoofdpijn heb’’. Grote kans dat je wel hoofdpijn hebt.

Je positief geformuleerde gedachten zet je extra kracht bij door ook je gevoelens erbij te benoemen. Je onderbewustzijn werkt dan nog sterker. Dus ‘’in 2014 organiseer ik mijn eigen event voor 30 ideale deelnemers en daarna werk ik met 5 deelnemers verder. Ik voel me de expert, heb veel plezier en sta vol vertrouwen op het podium.’’

Als jij je onderbewustzijn goed inzet begint het meteen met het zien van kansen en het nemen van de juiste beslissingen om jouw doel te realiseren. En weet je wat zo mooi is? Iedereen heeft een onderbewustzijn dat voor je kan werken. Ook jij!

Geef jij jouw super geheugen een beeld van een succesvol event? Dan is hier jouw eerste kans! Doe mee met mijn training op 12 en 13 mei in Soest en creëer in 2 dagen je eigen Succes Event! Lees hier meer.

 

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.