GRATIS TIPS

Om jouw event waardevol en winstgevend te maken! Kijk, luister en/of lees.......

[artikel] Let op dit belangrijke detail!

Om van een live bijeenkomst, workshop of event ook een commercieel succes te maken is het belangrijk dat ‘’alles’’ klopt. Maar wat is alles? Dat zijn grote en kleine zaken. Vandaag wil ik met jou naar een klein detail kijken. Maar wel één die ervoor zorgt dat de deelnemers relaxed in de zaal zitten. En laat nu juist een relaxed brein nodig zijn om überhaupt na te denken over de aankoop van een dienst of product.

Het creëren van deze relaxte staat bij je deelnemers begint al in de voorbereiding. Zijn de mails duidelijk? Staat alles erin? Worden ze op tijd verstuurd?

En dan komen ze aan bij jouw live bijeenkomst. Is de zaal gemakkelijk te vinden? Worden ze écht welkom geheten? Klopt de (bedrijfs)naam op de badge? Kunnen ze de jas gemakkelijk kwijt? En dan? Wat doet een gemiddelde deelnemer dan? Juist, koffie of thee halen! En daar wil ik het vandaag met je over hebben.

Vorige maand kwam ik na een lange rit vol file net op tijd aan bij de locatie van een event. Ik werd welkom geheten door een dame bij de deur, die mij doorverwees naar een tafel voor de inschrijving. Snel inschrijven, even naar het toilet en snel een kopje thee meepakken voor in de zaal.

Heerlijk, ik zit en heb er zin in! Lekker met een kopje thee bijkomen van het gerace van vanochtend. Ik neem een slok thee……g**ver. Wat een smerige thee. Er zit een koffiesmaak aan. Misschien hebben ze bij de bar per ongeluk de kannen omgewisseld. Helaas blijkt dit niet het geval. Ook het volgende kopje thee smaakt niet. Balen! Ik kan zo genieten van een kopje thee. En koffie lust ik echt niet. Navraag bij andere deelnemers leert mij dat de koffie ook niet echt smaakvol is. Jammer. De deelnemers hebben zo letterlijk een vieze smaak in hun mond. En ik geloof dat dit van invloed is op het resultaat van je bijeenkomst.

Dus test de koffie en thee op de locatie van jouw keuze en zorg dat je deelnemers hier al mee verwend worden. Zelfs de koffie en thee dragen bij een lucratieve bijeenkomst!

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.