Ervaringen

Klanten vertellen

Iene Lammers

Iene Lammers

Ik heb veel trainingen gegeven en speelde met de gedachten om een event te organiseren. Maar vroeg me af of dit nu heel anders is? Moet ik aan hele andere dingen denken of lijkt het op een training? De training van Rianne leek mij een mooie kans om dit te ontdekken.

Tijdens de training heb ik (heel) veel informatie gekregen en vooral ook inspiratie om aan de slag te gaan. Ik heb echt zin om mijn creativiteit om te zetten in een fantastisch event. En de blauwdruk daarvoor heb ik nu al!

Een belangrijk resultaat voor mij is dat het verschil tussen een training en event nu duidelijk is. Daarnaast heb ik ontdekt dat een event richting geeft aan mijn bedrijf op de langere termijn en dat het mooi past in mijn jaarplanning om klanten aan te trekken.

Als ik deze training niet gevolgd had, dan ging ik vast geen event organiseren en bleef ik met het idee rondlopen dat het ‘misschien wel goed zou zijn om ook een event te organiseren’. Maar HOE?

Rianne is de enige die ik ken die dit soort trainingen geeft. Ze is enthousiast, gedreven en wil graag anderen helpen succesvol te zijn in het organiseren van een event. Daarnaast weet ze er veel van en kan ze op de dag zelf erbij zijn om je te helpen. Dit voelt voor mij heel comfortabel.

Rianne staat zelf ook open om te leren, ze is niet iemand die vindt dat ze het perfect doet. Maar juist door haar evaringen steeds verder komt. Zo is zij een spiegel voor anderen. Dus wil je iets met een event? Ga naar Rianne! Zij is event manager en kan je als geen ander helpen en ondersteunen. Blijf niet zelf tobben en fouten maken. Voorkom die fouten en schakel de hulp van Rianne in!

Iene Lammers – Totus Training – www.totustraining.nl


Marga Gooren

_HMF3105-2

Een event leek mij een goede manier om bekendheid te krijgen bij mijn doelgroep, maar ik had geen idee waar ik moest beginnen en waar ik   allemaal aan moest denken. Toen de training van Rianne voorbij kwam wilde ik hier graag aan meedoen, omdat veel van mijn vragen aan bod zouden komen.

En dat klopte ook. De training was leerzaam en heeft mij goed zicht gegeven op wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een event. Ik kreeg van de training ook enorm veel zin om het te gaan doen. Het was echt inspirerend!

Daarom heb ik ook direct na de training een 2-daags event gepland voor mijn doelgroep vrouwelijke artsen. Door deze ervaring en de training wil ik er een jaarlijks terugkerend event van maken, waar mijn klanten naar uit kijken.

Als ik de training bij Rianne niet had gevolgd: dan weet ik zeker dat ik was blijven worstelen met idee dat het goed zou zijn voor mijn bedrijf, maar had ik de stap niet durven zetten.

Rianne heeft mij, naast veel praktische kennis, echt het vertrouwen gegeven dat ik het kan. Ze is sociaal, zorgzaam, positief en tegelijkertijd zakelijk en daadkrachtig.

Als je ook graag een event wilt organiseren voor jouw bedrijf, volg dan in ieder geval de training bij Rianne! Je weet dan waar je aan toe bent, wat je te doen hebt en je gaat naar huis met een goede start voor je event. Rianne is een expert, heeft veel kennis en is ook gewoon leuk om mee te werken!

Marga Gooren – Aqua & Lime Health Coaching – www.aqua-lime.biz


Jikkie Has

Jikkie Has

Ik was echt toe aan een volgende stap voor mijn bedrijf en een event paste hier helemaal bij. Mijn missie is namelijk meer succesvolle vrouwelijke ondernemers in Nederland te krijgen. Maar ik wist niet goed waar ik moest beginnen en wat er precies allemaal bij komt kijken.

De training heb ik al zeer nuttig en praktisch ervaren. Ik heb veel praktische tips gekregen en ook het uitwisselen van ervaringen met de andere deelnemers was heel waardevol.

Door de training weet ik nu precies wat ik moet doen om een goed event neer te zetten. Sterker nog, ik heb direct de data geprikt voor mij eigen 2-daagse event. Ik heb het zelfvertrouwen en de structuur gekregen om het nu zelf te kunnen doen.

Het directe resultaat van de training was een fantastische titel voor mijn event, een datum en een plan van aanpak over hoe ik deelnemers voor mijn event kan krijgen. Binnen één week na de lancering zat mijn event al voor 40% vol!

Als ik deze training niet had gevolgd was ik niet begonnen met het organiseren van een event, terwijl dit zo’n logische vervolgstap is voor mijn bedrijf. Dan zou ik zijn blijven hangen in het verlangen om een event te organiseren. Door de training van Rianne gaat het nu écht gebeuren en heb ik er enorm veel zin in!

Ik ben met de training van Rianne mee gaan doen, omdat ik niemand anders ken die dit in Nederland of België doet. Ik kan nu zeggen dat Rianne iemand is die haar kennis graag deelt en dat zij het iedereen gunt een succesvol event neer te zetten. Ze is spontaan, oprecht en heeft veel praktische tips en handvaten. Hierdoor krijg je het gevoel; dit wil ik, ik kan het en… ik ga het doen!

Het organiseren van een event is niet moeilijk als je de stappen kent! Het is de investering zeker waard en verdient zich dubbel en dwars terug!

Jikkie Has – Maak Werk van je Merk – www.maakwerkvanjemerk.nl


Eric Bolwerk

MA-Eric-03mrt15-0980

Ik zocht naar een manier om deelnemers te krijgen voor mijn training ‘’Werk aan de Winkel’’. Het verhaal van Rianne over events sprak mij enorm aan, vooral ook omdat ik van haar leerde dat dit niet direct een hele dag hoeft te zijn en een zaal met 100 mensen. Ik koos daarom voor een wervende workshop van 2,5 uur. Waar ik wel mee worstelde was de opbouw van zo’n workshop en het doen van een aanbod voor mijn vervolgtraining. Ik ben een ervaren trainer, maar dit vond ik toch iets anders. Daarom heb ik een dag met Rianne gewerkt op een geweldige plek.

Aan het einde van de dag had ik de opbouw klaar, paste het verhaal in mijn marketingplaatje en had ik vooral veel vertrouwen dat ik het kon. De eerste workshop was een groot succes. Van de 12 deelnemers tekende er 4 direct voor mijn vervolgtraining. Ik maak nu van de workshops een waar feestje en verweef de vervolgtraining op een natuurlijke manier in het programma. Het voelt voor mij niet als verkopen, het gaat gewoon vanzelf.

Dus wil je ook een event (of wervende workshop) inzetten, dan raad ik je zeker aan met Rianne te gaan praten. Zij is echt de specialist in Nederland!

Eric Bolwerk – www.stimulansadviesentraining.nl


Angelique Piternella

2014-06-02 16.51.44 (639x640)

Wat heerlijk om met Rianne een hele dag te werken! Ik heb haar gevraagd mij te helpen bij het structureren van mijn event. Ze heeft mij niet alleen een flinke dosis energie mee naar huis gegeven: Ik kon na de VIP-bijeenkomst direct aan de slag met mijn actielijst. Ik ben erg blij met de wijze waarop Rianne structuur aanbrengt, waardevolle tips geeft en je diep laat nadenken over je event. Ik voelde me echt een VIP!

Angelique Piternella – www.shareofficesupport.nl


Marian van Noort

Marian van Noort - website

Als zelfstandig professional ben ik altijd bezig. Nieuwe plannen maken, offertes uitschrijven… bijna altijd tijd tekort. Laat staan dat ik tijd heb om alles zelf te doen.

Uit een onderzoek bleek dat een event voor mijn klanten, om te laten zien wat ik te bieden heb, goed zou kunnen werken. Zo gezegd, zo gedaan? Niet dus. Wat komt er veel kijken bij de organisatie. En niet alleen het praktische regelwerk, maar ook hoe zorg je voor een interessant programma, hoe nodig ik mijn klanten uit, wat zijn geschikte tijden waren allemaal vragen waar ik tegenaan liep. Toen kwam Rianne op mijn pad.

Zij heeft voor mij de gehele eventplanning op zich genomen en was aanwezig op de dag zelf om alles op rolletjes te laten lopen. Bewaakte voortgang, gaf advies en hoop waar ik zelf het licht niet meer zag en bemoedigde als een goede coach.

Dit gaf mij ontspanning, waar de stress hoog opliep. Ze heeft absoluut kennis van zaken, ‘weetjes’ die erg behulpzaam waren, met name tijdens het uitnodigen van mijn klanten. Tijdens het event heb ik mij geen zorgen hoeven maken en kon ik alles met een gerust hart aan Rianne overlaten. Zij regelt het wel.  Zo had ik mijn handen vrij om contacten te leggen met mijn (potentiële) klanten. Wat een verademing.

Rianne is open, helder, direct en soms directief waar nodig, behulpzaam, ter zake kundig. Daarnaast is zij gepassioneerd over wat ze doet, met een gezonde dosis humor.

Mede dankzij haar inzet is mijn borrel met spirit een succes geworden en heb ik in de afgelopen drie maanden vier nieuwe klanten mogen verwelkomen!

Waar ik eerst dacht ‘eens maar nooit meer’, borrelen er nu alweer nieuwe ideeën voor een event. Nu ik weet dat er iemand bestaat, die mij hierbij zo goed kan helpen, wordt de stap een stuk gemakkelijker. Ik raad dan ook iedere ondernemer aan met Rianne in de gesprek te gaan over de mogelijkheden voor een eigen event!

Marian van Noort – www.spiritainment.nl


Marloes Bouwmeester

Marloes_Bouwmeester - website

Een event…dat leek me niets voor mij en voor mijn doelgroep. Rianne zag dit anders en liet mij inzien dat een event mijn bedrijf verder zou kunnen helpen. Een event waar introverten zich prettig bij zouden voelen kon natuurlijk worden gerealiseerd. En dat is inderdaad met haar hulp gelukt.

Het bijzondere aan Rianne is dat je haar meteen vertrouwd en dat het helemaal niet moeilijk is om zaken uit handen te geven rond de organisatie van het event. Dit gaat heel natuurlijk en is bijzonder prettig.  Terwijl ik normaal gesproken als ondernemer toch graag de touwtjes in handen houd. Doordat ik dit nu vol vertrouwen kon loslaten kon ik me helemaal richten op de inhoud en mijn taak als spreker.

In de voorbereidende fase heeft Rianne bijgedragen in het meedenken over de sfeer en de beleving die ik wilde realiseren voor deelnemers.  Ze is heel goed om wensen op dat gebied te vertalen naar de ontvangt en afscheid van deelnemers, maar ook de uitnodiging, de locatie en de opzet van het programma. Ze is daarin echt een sparringspartner.

Op de dag zelf was ik zo blij met Rianne als eventmanager. Er waren de dag van het event vreselijke sneeuwstormen voorspeld, het hele verkeer was ontregeld, maar toch wist zij bijna alle deelnemers op tijd op de locatie te krijgen. Ik heb daar zelf niets aan hoeven doen. Ik had er niet aan moeten denken dat ik al die sms-jes, mailtjes en telefoontjes van deelnemers zelf had moeten beantwoorden en het vervoer had moeten regelen. Dit scheelde mij zoveel stress en energie. Energie die ik nu op mijn deelnemers en mijn presentatie kon richten.

Na afloop heb ik verschillende complimenten gekregen over de prettige en soepele organisatie van het event en over de gastvrijheid en kordaatheid van Rianne.

Uiteindelijk heeft het event mij inderdaad verder geholpen. Niet direct, want introverten hebben een langere tijd nodig om tot een beslissing te komen. Maar zelfs na 6 maanden krijg ik nog aanmeldingen voor mijn programma’s naar aanleiding van het event.

Marloes Bouwmeester – De Succesvolle Introvert – www.desuccesvolleintrovert.nl