Ik ben Rianne de Mos en ik doe niets liever dan ondernemers zoals jij helpen events, workshops of seminars in te zetten waarmee zij klanten aan zich binden, persoonlijk groeien en daardoor hun bedrijf naar een next level tillen. Ik kan niets leukers bedenken dan anderen helpen te groeien door het inzetten van mijn commerciële aanleg, gastvrijheid en organisatietalent.

Ik organiseer mijn leven lang al mijn eigen groei. Steeds opnieuw kies ik voor een stap die mij iets nieuws laat ontdekken over mezelf. Door in opleiding te gaan, reizen te maken, mijn eigen bedrijf te starten. Niet alles gaat vanzelf, het kan soms lastig zijn om te bereiken wat ik wil. Maar ik laat me daardoor niet weerhouden. En ik merk dat dit me altijd iets moois oplevert. Daarin wil ik graag een voorbeeld zijn voor mijn klanten. Want dit hoort volgens mij echt bij ondernemerschap.

Als ondernemer realiseer je stap voor stap je hogere doel en je laat je je niet beperken door angst. ‘Achter iedere angst ligt een weg naar geluk, vrijheid en groei’. Een event, workshop of seminar is voor ondernemers dé manier om te groeien en hun doel dichterbij te brengen.

Ik ontzorg ondernemers door hun event samen voor te bereiden, reik stappenplannen aan, kijk kritisch mee, geef een (liefdevolle!) schop onder kont, ben tot steun als het even tegenzit en begeleid hen (ook inhoudelijk) om er een commercieel succes van te maken. En wat ik enorm belangrijk vind, we zorgen dat events een structureel onderdeel van het sales- en marketingplan worden, zodat ze écht voor je gaan werken!

Wil je nog meer van me weten? Ik ben getrouwd met Roel en samen hebben wij een dochter, Maaike, en twee zonen, Siem en Harm. Ik ben gek op gezond eten, thee, wandelen, genieten, spelletjes en het leven ontdekken.

Veel succes met je event, workshop of seminar!

Ik sta graag op het podium! En als er geen podium is, kom ik ook graag als er een groep ondernemers in de zaal zit!

Ik deel graag mijn kennis over Eventmarketing voor (zelfstandig) ondernemers. Deze vorm van marketing is, voor zelfstandig ondernemers en ondernemers met een klein personeelsbestand, relatief nieuw in Nederland en België. Terwijl een event kan bijdragen aan een forse omzetgroei en je de expertstatus geeft die je verdient. Mits het event goed georganiseerd is.

En daar gaat het vaak mis.  Ik weet precies wat nodig is voor een goed georganiseerd en zakelijk succesvol event. Ik heb een eigen systeem ontwikkeld voor het succesvol in de markt zetten van events met (zelfstandig) ondernemers en deel deze kennis graag als spreker op events, seminars, netwerkbijeenkomsten of andere gelegenheden.

Mogelijke onderwerpen voor een presentatie kunnen zijn:
  • Ontdek hoe je zonder stress en gedoe een winstgevend event kan neerzetten.
  • De 5 geheimen van een succesvol event.
  • De drie belangrijkste vragen waar je antwoord op moet geven voor de organisatie van jouw event.

Afhankelijk van het onderwerp van de bijeenkomst en de beschikbare tijd kan ik de presentatie afstemmen op jouw/jullie wensen.

Contact

Wil je meer informatie over mij als spreker? Of jouw vraag aan me voorleggen? Neem dan contact op. Je krijgt dan binnen 3 dagen een mail met aanvullende vragen. Naar aanleiding hiervan is er telefonisch contact en bespreken we de mogelijkheden.

Aanwezigen vertellen:

Als  gast was ik op een event waar Rianne sprak. Ze sprak vol passie over het belang en organiseren van een Succes Event. Rianne weet waarover ze spreekt en heeft alle middelen en tools om ook jou te leren hoe je een event organiseert.

Pim van Gerwen, www.buroinzicht.nl

Ik vond het een hele leuke afwisseling dat Rianne voor de groep kwam te staan. Ze straalt en dat is al een goed begin van een presentatie. Wat ze vertelt is duidelijk en ze brengt het enthousiast en rustig. Eigenlijk was de tijd te kort, want over dit onderwerp kan ze nog veel meer vertellen. Het maakt dat je daarna graag meer van haar en het onderwerp wilt weten.

Ingrid Geul, www.leadingLady.nl

In onderstaand interview, dat Leonore Noorduyn van De Schrijfster, met mij heeft gehouden komen de vragen aan bod die mij vaak gesteld worden.

Wie zijn jouw klanten precies?

Het zijn ambitieuze, zelfstandige professionals die een missie hebben. Ze zijn coach, dienstverlener, adviseur, of ondernemers met een eigen product of productlijn. Allemaal willen ze hun klanten met hun expertise of hun product verder willen helpen, privé of in hun werk, zodat die kunnen groeien. Ze overwegen wel eens of een event wat voor ze is of ze organiseren al events. In beide gevallen zien ze er enorm tegenop. Ze zijn bang dat het niets voor ze is: dat de voorbereidingen te veel tijd kosten, dat hun aanbod niet goed is of vragen zich af hoe ze een dag moeten vullen. Tijd die ze liever direct aan hun klanten besteden. Toch weten ze dat zo’n event hen vooruit kan helpen, zodat zij hun klanten nog meer kunnen laten groeien.

Met welk type klanten werk jij het beste?

Met zelfstandige professionals die goed zijn in hun vak, zich ondernemer voelen, een duidelijk aanbod hebben en een klantcontactlijst met minimaal 1000 adressen. Ze willen de verantwoordelijkheid voor een event graag delen. Ze zijn bereid taken uit handen te geven aan iemand die precies weet wat wanneer nodig is om hun event tot een succes te maken. Professionals die vastbesloten zijn om met een event hun (potentiële) klanten een bijzondere dag te geven en hun eigen bedrijf laat groeien. En die bereid zijn daar tijd, geld en energie in te investeren.

Voor wie zullen jouw programma’s juist niet werken?

Mijn programma’s werken niet voor coaches, adviseurs, dienstverleners en andere zelfstandige professionals die zelf alles willen doen en regelen en er enorme moeite mee hebben om taken uit handen te geven. Klanten die geen baat hebben bij mijn programma’s staan niet open voor suggesties.

Verder vergt een goed event voorbereidingstijd. Professionals die denken zo’n event op het laatste moment nog te regelen, hebben minder succes met mijn programma’s.

Professionals die alleen uurtje-factuurtje werken raad ik aan eerst een aanbod te ontwikkelen, dat ze bij hun event kunnen aanbieden. De ontwikkeling van een aanbod is niet mijn expertise, maar ik heb wel samenwerkingspartners die een professional hierbij kunnen helpen.

Voor degene die al events organiseren en 100% tevreden zijn met het resultaat kunnen mijn programma’s wel nieuwe inzichten opleveren, die het tevredenheidspercentage boven de 100% brengen.

Waarin ben jij anders dan andere eventcoaches?

Een event voor zelfstandig professionals is een relatief nieuw fenomeen in Nederland en Belgie. De meeste mensen denken bij een event aan grote professionele organisaties die events organiseren waar duizenden bezoekers op afkomen in locaties als Ahoy. Maar dat hoeft helemaal niet (maar kan wel!).

Dat je ook als zelfstandig professional een eigen event kunt organiseren en dat je daar je bedrijf een enorme boost mee kunt geven, weten maar weinig mensen. Nog minder mensen weten precies wat daar bij komt kijken. Het is bijvoorbeeld enorm belangrijk om al in de voorbereidende acties rekening te houden met hoe je je producten en diensten op je event zelf naar voren brengt. Houd je daar te weinig rekening mee, dan is de kans groot dat je te weinig deelnemers krijgt die bovendien niet makkelijk vervolgdiensten van je zullen afnemen. En dit is maar één voorbeeld.

Ik heb overal, tot in Amerika, kennis vandaan gehaald over hoe zo’n event voor zelfstandig professionals er uit moet zien, waar je allemaal aan moet denken om het inhoudelijk én commercieel succesvol te laten zijn. Al die kennis deel ik met degene met wie ik werk.

Bovendien is geven en zorgen voor mensen iets dat van nature in mij zit. Ik vind het heerlijk om mij helemaal in te zetten, zodat het event echt dé dag van de ondernemer wordt. Een dag waar iemand zich geen zorgen hoeft te maken omdat ik precies die kennis geef en hulp bied, die nodig is om er ontspannen te staan.

Wat is jouw systeem precies?

Ik heb een eigen systeem ontwikkeld waarin ik jou stap voor stap wegwijs maak in wat er komt kijken bij het organiseren van een event. Dit systeem heb ik speciaal ontwikkeld voor de zelfstandige professionals en ondernemers, die kennis hebben van een vakgebied en een event willen gebruiken als marketinginstrument. Voor hen staat een event niet op zichzelf. Het heeft invloed op de ondernemer zelf en het bedrijf. In mijn systeem komt dus niet alleen het event aan de orde, maar wordt dit breder getrokken naar de ondernemer en het bedrijf.

Helpt jouw hulp echt om van mijn event een succes te maken?

Ja, het werkt. Ik heb zelf events meegemaakt die volgens mijn principes zijn gehouden en ik zag hoe de deelnemers genoten, hoe geweldig de expert zijn of haar verhaal kon houden én hoeveel deelnemers vol enthousiasme vervolgdiensten of -producten afnamen.

Je kunt het ook lezen in de verhalen van mijn klanten.

Welke resultaten kan ik verwachten?

Het eerste belangrijke resultaat is rust en ontspanning. Ik merk hoe gestrest veel zelfstandige professionals zijn als ze denken aan hun event. Daar zijn ze grotendeels vanaf, omdat ze zeker weten dat ze alles hebben gedaan wat mogelijk is. Ze weten dat ze niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Dat is een fijn gevoel. Ze worden gesteund.

Andere resultaten zijn:

Met gemak aantrekken van deelnemers
Sponsoring van het event
Tevreden en enthousiaste deelnemers
Groei in klanten
Groei van het bedrijf

Als ik ondersteuning van jou wil, welke opties zijn er dan?

Hiervoor heb je op dit moment 5 keuzes:

Om te beginnen kan je een gratis abonnement nemen op mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan maandelijks tips en ideeën voor een succesvol event. Tevens ontvang je mijn eBook met 3 Gouden Tips voor een Succes Event, dat klanten en omzet oplevert.
Tweemaal per jaar geef ik een 2-daagse training. Tijdens deze training komen altijd twee belangrijke onderdelen uit mijn systeem aan bod. Wil je weten wanneer de volgende gepland staat en wat we dan gaan doen? Klik dan hier.
Wil je een event organiseren en er niet alleen voor staan? Dan kan je je gehele event met mij samen doen. We maken gezamenlijk je event- en commercieel plan. En op de dag zelf ben ik er om jouw deelnemers te ontvangen en ervoor te zorgen dat jij met rust, plezier en ontspanning jouw dag beleeft. Na afloop evalueren we en kijken waar jou persoonlijke groei zit en die voor jouw bedrijf. Is dit iets voor jou? Klik hier.
Tot slot kan je altijd een VIP-sessie afspreken. Deze duren of 3,5 uur of 7 uur. Tijdens een VIP-sessie sta jij met jouw specifieke vragen centraal. Of je nu de praktische kant wilt vormgeven, meer wilt weten over de werving of juist over het verkopen op je event. Het is helemaal aan jou.
Organiseer je het liefst alles zelf? Maar zou je wel graag feedback krijgen op hoe je het hebt gedaan, waar je kansen laat liggen en wat je voor de volgende keer kan verbeteren, zodat het nog winstgevender wordt? Dan kan ik aanwezig zijn als jouw eventcoach. We hebben dan na afloop een stevige evaluatie, waar zowel jij als je bedrijf een boost van krijgt.
Daarnaast werk ik aan een programma waarin je in 4 maanden helemaal klaar gestoomd wordt voor Jouw Succes Event. Meer informatie hierover zal als eerste in mijn nieuwsbrief verschijnen.

Ik ben serieus geïnteresseerd, maar ik heb nog een aantal vragen. Hoe kan ik je bereiken?

Mail mij dan maken we een afspraak voor een SuccesSessie. In deze telefonische afspraak van 45 minuten kan jij al je vragen stellen en onderzoeken we samen of een event op dit moment voor jou geschikt is.

Het klinkt allemaal aardig, maar ik vind de stap naar een eigen event organiseren wel erg groot. Wat raad jij me aan?

Dan kun je het beste een abonnement nemen op mijn gratis e-zine. Maandelijks krijg je per mail tips en ideeën over events. Zo kan je er langzaam aan proeven wat een event inhoud en wat het kan betekenen. Als je dit wilt kan je je hier daarvoor inschrijven. Je ontvangt dan tevens mijn eBook 3 Gouden Tips voor het realiseren van Jouw Succes Event.

Nu ben ik nog nieuwsgierig naar wie jij verder bent. Wil je iets over jezelf vertellen dat niet direct met je werk te maken heeft?

Met wat woorden geef ik je een beeld van wie ik ben:

Vrouw – Getrouwd – 3 kinderen – Zus – Moeder – Kind – Vriendin – Kleindochter – ondernemer – Nicht – Paardrijden – Spelletjes doen – Thee – Dansen – Lekker eten – Vitaliteit – Rood – Commercieel – Bingo – Bowlen – Kamperen – Koken – Fietsen – Spelen – Leren – Luxe hotels – Vrouw zijn – Koopjes – Kleur – Gezond eten – Genieten – Bewegen – Zingen – Emotioneel – Paars – Geordend – Natuur – Yoga – Liefde – Energie – Gezelligheid – Lachen – Avondje uit – Thee – Stedentrips – Meditatie – Zon