GRATIS TIPS

Om jouw event waardevol en winstgevend te maken! Kijk, luister en/of lees.......

[PODCAST #12] Waardevolle tips van Nathalie Bouts om vol vertrouwen te spreken op het podium

In deze podcast interview ik Nathalie Bouts. Ik heb Nathalie in 2013 ontmoet op een event. Enthousiast en energiek op zoek naar wat ze nu echt wilde. En dat heeft ze gevonden. Ze helpt ondernemers met ‘’spreken’’ op een podium. Natuurlijk wilde ik haar daar over interviewen, want ‘’spreken’’ is van cruciaal belang voor het succes van je event. In deze podcast deelt Nathalie veel tips en ideeën om met plezier en gemak op het podium te staan. Maar wat ze ook deelt is hoe zij gekomen is bij wat ze nu zo succesvol doet. En geloof me dat is niet vanzelf gegaan. Luister naar haar verhaal en laat je inspireren!
Ik wens je veel inspiratie, luisterplezier en gebruik de tips die jou verder helpen!

Reacties zijn uitgeschakeld voor dit bericht.