Spreker

Rianne spreekt graag over (kennis)events

Op zoek naar een inspirerende spreker die spreekt over een onderwerp, waar niemand in Nederland het over heeft?

Boek dan Rianne als spreker voor je congres, seminar of netwerkbijeenkomst.

Rianne deelt op dergelijke bijeenkomsten haar kennis over Eventmarketing voor zelfstandig ondernemers. Deze vorm van marketing is relatief nieuw in Nederland en België. Terwijl een event kan bijdragen aan een forse omzetgroei. Mits het event goed georganiseerd is.

En daar gaat het vaak mis. Rianne weet precies wat nodig is voor een goed georganiseerd en zakelijk succesvol event. Zij heeft haar eigen systeem ontwikkeld voor het succesvol in de markt zetten van events met zelfstandig ondernemers en deelt haar kennis hierover graag als spreker.

Mogelijke onderwerpen voor een presentatie kunnen zijn:
  • Waarom een event voor mij als zelfstandig ondernemer?
  • Ontdek hoe je zonder stress en gedoe een winstgevend event kan neerzetten.
  • De 5 geheimen van een succesvol event.
  • De drie belangrijkste vragen waar je antwoord op moet geven voor de organisatie van jouw event.

Afhankelijk van het onderwerp van de bijeenkomst kan Rianne de presentatie afstemmen op jouw wensen.

Contact

Wil je meer informatie over Rianne als spreker? Of jouw vraag aan voorleggen? Neem dan contact op. Je krijgt dan binnen 3 dagen een mail met aanvullende vragen. Naar aanleiding hiervan is er telefonisch contact en worden de mogelijkheden besproken.

Aanwezigen vertellen:

Als  gast was ik op een event waar Rianne sprak. Ze sprak vol passie over het belang en organiseren van een Succes Event. Rianne weet waarover ze spreekt en heeft alle middelen en tools om ook jou te leren hoe je een event organiseert.

Pim van Gerwen, www.buroinzicht.nl

 

Ik vond het een hele leuke afwisseling dat Rianne voor de groep kwam te staan. Ze straalt en dat is al een goed begin van een presentatie. Wat ze vertelt is duidelijk en ze brengt het enthousiast en rustig. Eigenlijk was de tijd te kort, want over dit onderwerp kan ze nog veel meer vertellen. Het maakt dat je daarna graag meer van haar en het onderwerp wilt weten.

Ingrid Geul, www.leadingLady.nl